Somos Agente Digitalizador Kit Digital

 
GIASL
 
  ESP           

GIA SERVEIS INFORMÀTICS A BARCELONA

  Serveis informàtics a Barcelona +34 934 124 669     Serveis informàtics a Barcelona 
   
 

Se t'ha espatllat l'ordinador?

 
  Si es pot arreglar, te l'arreglem.
D'un dia per l'altre.
A preu tancat.
 


  Gestió Informàtica Aplicada, S.L. >Avís legal  
 


INFORMACIÓ CORPORATIVA

Complint el que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, detallem a continuació les dades identificatives de l'entitat titular del web d' Gestió Informàtica Aplicada, SL.

Gestió Informàtica Aplicada, SL., amb CIF B08947673, domiciliada a Carrer Bailèn 7, 1C 08010 Barcelona, telèfon de contacte +34 934 124 669 Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona Full 68724 Foli 168 Tom 5859 Llibre 5154 Inscripció 1ª

L’objecte social de la societat és la comercialització de sistemes, instruments i elements d’ informàtica, així com la seva aplicació a la gestió empresarial en general i a la realització de la mateixa.

L'adreça de correu electrònic perquè l'usuari pugui efectuar les seves consultes és la següent info@giasl.com. El telèfon per a l'atenció de consultes és (+34) 934 124 669ACCEPTACIÓ PER L'USUARI

Les presents condicions (endavant denominades Avís Legal) tenen per objecte regular l'ús d'aquest Web que el seu titular posa a disposició del públic en la present URL. La utilització del web per un tercer li atribueix la condició d'usuari i suposa l'acceptació plena per l'esmentat usuari de totes i cadascuna de les condicions que s'incorporen en el present Avís Legal.ÚS CORRECTE DEL LLOC WEB

L'usuari es compromet a utilitzar el Web, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera l'usuari s'obliga a no utilitzar el Web o els serveis que es prestin a través d'ell amb fins o efectes il•lícits o contraris al contingut del present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el Web o els seus serveis o impedir un funcionament normal del Web per altres Usuaris.

Així mateix, l'usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, programes o documents electrònics i altres que es trobin en aquesta el Web.

L'usuari es compromet a no obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al servei d'accés mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics, així com realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes.

L'usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, applets, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d'alteració en els sistemes informàtics d’ aquest Web, o de tercers.

L'usuari es compromet a no obtenir informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, enregistraments, programari i en general, qualsevol classe de material accessible a través del Web o dels serveis oferts en el mateix.PROPIETAT INTEL•LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts del Web, tret que s'indiqui el contrari, són titularitat exclusiva Gestió Informàtica Aplicada, SL, amb caràcter enunciatiu, que no limitatiu, el disseny gràfic, codi font, logotips, textos, il•lustracions, fotografies, i altres elements que apareixen en el Web.

Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en el Web estan protegits per la Llei.

Gestió Informàtica Aplicada, SL no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús personal a l'usuari sobre els seus drets de propietat intel•lectual i industrial o sobre qualsevol altre dret relacionat amb la seva Web i els serveis oferts en la mateixa.

Per això, l'usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades dels elements indicats en els apartats anteriors constitueix una infracció dels drets de propietat intel•lectual i/o industrial Gestió Informàtica Aplicada, SL o del titular dels mateixos.RÈGIM DE RESPONSABILITAT

Responsabilitat de Gestió Informàtica Aplicada, SL per l'ús del Web.

L'usuari és l'únic responsable de les infraccions en les quals pugui incórrer o dels perjudicis que pugui causar o causar-se per la utilització del Web, quedant Gestió Informàtica Aplicada, SL exonerada de qualsevol classe de responsabilitat que es pogués derivar per les accions de l'usuari.

L'usuari és l'únic responsable enfront de qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial, iniciada per terceres persones contra Gestió Informàtica Aplicada, SL basada en la utilització per l'usuari del Web. Si escau, l'usuari assumirà quants despeses, costos i indemnitzacions siguin irrogats a Gestió Informàtica Aplicada, SL amb motiu de tals reclamacions o accions legals.Responsabilitat de Gestió Informàtica Aplicada, SL pel funcionament del Web.

Gestió Informàtica Aplicada, SL exclou tota responsabilitat que es pogués derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic, motivat per causes alienes a Gestió Informàtica Aplicada, SL.

Així mateix, Gestió Informàtica Aplicada, SL també exclou qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se per retards o bloquejos en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic causat per deficiències o sobrecàrrega en les línies telefòniques o en Internet, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes fora del control Gestió Informàtica Aplicada, SLResponsabilitat de Gestió Informàtica Aplicada, SL per links.

Gestió Informàtica Aplicada, SL declina tota responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora del Web, ja que la funció dels links que apareixen és únicament la d'informar a l'usuari sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre un tema en concret.

Gestió Informàtica Aplicada, SL s'exonera de tota responsabilitat pel correcte funcionament de tals enllaços, del resultat obtingut a través d'aquests enllaços, de la veracitat i licitud del contingut o informació a la qual es pot accedir així com dels perjudicis que pugui sofrir en virtut de la informació oposada en el Web enllaçat.POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La pàgina del nostre Web no utilitza cookies pel que no es recapta informació de la navegació anònima de la mateixa.

Per la seva banda, quant al tractament de les dades obtingudes a través de formularis, d'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'usuari accepta que les dades personals aportats en el moment de la contractació d'un servei o el registre en el mateix, siguin incorporats a fitxers titularitat de Gestió Informàtica Aplicada, SL amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol•licitats.

Gestió Informàtica Aplicada, SL es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure tractar-los amb confidencialitat, i assumeix, a aquests efectes, les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d'acord amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació aplicable.

Així mateix, s'informa al client sobre la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, i cancel•lació, mitjançant petició escrita dirigida a l'adreça esmentada en l'apartat d'informació corporativa.LEGISLACIÓ APLICABLE I COMPETÈNCIA JUDICIAL

Qualsevol controvèrsia sorgida de la interpretació o execució del present Avís Legal s'interpretarà sota la legislació espanyola.

Així mateix, Gestió Informàtica Aplicada, SL i l'usuari, amb renúncia a qualsevol altre fur, se sotmeten al dels jutjats i tribunals del domicili de l'usuari per a qualsevol controvèrsia que pogués sorgir. En el cas que l'usuari tingui el seu domicili fora d'Espanya, Gestió Informàtica Aplicada, SL i l'usuari se sotmeten als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

 


           2013-07 5

Avís legal    Mapa Web   Crèdits

Horari de 9 a 14 i de 16 a 19  +34 934 124 669 Contactar con GIASL  info@gia-informatica.com Computer repair in Barcelona  Bailèn 7 1D   08010 Barcelona